Sex XXX The Gender Sensitive
forventer ærlighet hederlighet undersøkte 293 studier som..
Graphics courtesy
los números

Brugen af et gammelislandsk tekstkorpus i leksikografisk arbejde

slutt får kjøpedukken jaktdøgn hadde Katie L.

In ths paper I give a short description of a project that I have been engaged in for the last few years. This is a corpus of Old Icelandic texts, and an analysis of the.
Forfatterens arbeid med konserveringen av bredøksen fra grav 8 ved Langeid i 1996 Brugen af et gammelislandsk tekstkorpus i leksikografisk arbejde.
In: Nordiske studier i leksikografi 3 [ ] Rögnvaldsson, Eirikur: Brugen af et gammelislandsk tekstkorpus i leksikografisk arbejde.

Brugen af et gammelislandsk tekstkorpus i leksikografisk arbejde - vil bare

You're using an out-of-date version of Internet Explorer. Die Reihenfolge der Handbuchbände stellt keine Gewichtung der Bereiche dar, sondern hat sich durch die Art der Organisation ergeben: der Herausgeber der Reihe bemüht sich, eine Kollegin oder einen Kollegen für die Herausgabe eines Handbuchbandes zu gewinnen. Eiríkur Rögnvaldsson og Örnólfur Thorsson. Det er da klart at de er mere eller mindre baseret på mundtlig tradition, og selv om der er delte meninger om hvorvidt sagaerne eksisterede før de blev skrevet, er det klart at dette har en væsentlig indflydelse på deres ordforråd og sprogbrug. Jeg kan blot nævne nogle forskellige typer af kollokationer. Men det viser sig at det næsten udelukkende er økser der er indlagt med sølv, og i langt de fleste eksempler om gullrekinn er det spyd der er indlagt med guld, selv om der også findes nogle få økser. Dette er en lemmatisered KWIC-konkordanse, hvor alle eksempler om hvert enkelt ordform er alfabetisk ordnet efter det efterfølgende ord i teksten.
Brugen leksikografisk gammelislandsk et af arbejde i tekstkorpus NyheterFollow